Wäst Hus & Trädgård AB

Spabad reparation Borås

Spabad reparation Borås

Välkommen till Wäst Hus & Trädgård AB, företaget för dig i Borås som behöver hjälp med reparation av ditt spabad! Här finns över 20 års samlad erfarenhet på området. Därmed finns en omfattande yrkeskompetens och -skicklighet. Vårt ständiga mål är att erbjuda unika lösningar av hög kvalitet för att alla våra kunder ska vara nöjda vid avslutat projekt. Med vårt arbete utgår vi från Borås men vi är aktiva i stora delar av dess närområde.

Kontakta oss redan idag för din personliga hjälp med reparation av spabad!

Vilka vi är

Wäst Hus & Trädgård AB är ett företag som arbetar inom hus och trädgård samt spa och pool. Vi kan bistå med hjälp både inom- och utomhus med spabad och pooler såväl som byggnationer och badrumsinstallationer. Med vårt arbete vänder vi oss till privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar i Borås och dess omnejd.

Spabad reparation Borås

Vad vi gör

Inom företaget finns gedigen kompetens och mångårig erfarenhet inom branschen, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett tjänsteutbud. Här kan du få hjälp med byggnationer och renovering, montering och installationer i badrum, service av bubbelbadkar, steamers, pool, reparation av spabad, trädgårdsanläggning och mycket mer.

Spabad reparation Borås

VÅRA TJÄNSTER

Pool

Ta vår hjälp att montera din swimmingpool. Vi monterar poolen effektivt och smidigt, givetvis ser vi till att den fungerar utan problem. Med vår hjälp får du en välfungerande pool.

Poolunderhåll

Låt oss hjälpa dig med service och underhåll av din pool. Vårt företag har den rätta kunskapen för att kunna genomföra ett gediget arbete. Du behöver inte oroa dig över att underhålla poolen på egen hand.

Poolreparationer

Skulle din pool gå sönder finns vi här för att hjälpa dig reparera skadan. Vi har den kompetens och de verktyg som behövs för arbetet. Snabbt och smidigt ser vi till att din pool återigen fungerar som den ska.

Pooltillbehör

Utöver våra pooltjänster tillhandahåller vi även pooltillbehör. Vi har de reservdelar som behövs för att din pool ska fungera på bästa sätt!

Spabad

Ett spabad är ett perfekt alternativ för dig som vill lyxa till hemmet. Vi tillhandahåller spabad som passar i trädgård och övrig utemiljö. Givetvis kan vi hjälpa dig att installera spabadet.

Spabadunderhåll

För att ditt spabad ska ha de bästa förutsättningarna krävs underhåll. Vi hjälper dig med service av ditt spabad. Dessutom kan vi ta hand om byte av vatten, byte och rengöring av filter samt övrigt underhåll.

Spabadreparation

Erhåll vår hjälp med reparation av ditt spabad. Vi genomför både små och stora reparationer. Här kan du i Borås räkna med att få all hjälp du är i behov av, oavsett hur liten eller stor reparation det handlar om.

Spabadtillbehör

Vi säljer reservdelar och tillbehör till spabad. Du kan enkelt köpa det du behöver, vare sig du behöver byta ut en del som har gått sönder eller ifall du önskar köpa något annat tillbehör.

Bubbelbadkar

När det kommer till badrum tar vi hand om installation och montering av badkar och bubbelbadkar samt övrig badrumsinredning. Med vår hjälp kan du skapa en lyxig spakänsla i ditt badrum.

Bubbelbadkarunderhåll

Bubbelbadkar behöver underhåll för att det ska fungera på bästa sätt. För att allt ska bli rätt genomfört kan du ta vår hjälp. Vi innehar rätt kompetens för underhåll och service av bubbelbadkar.

Bubbelbadkarreparationer

Det händer att bubbelbadkar går sönder och då finns vi där för att hjälpa till med reparationen. Vare sig det är en reservdel eller funktion som behöver repareras kan vi hjälpa till.

Bubbelbadkartillbehör

Ett bubbelbadkar består av många delar som emellanåt behöver bytas ut. Vi säljer reservdelar till bubbelbadkar. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt tillbehör.

Serviceformulär

Fyll så utförligt som möjligt i vad serviceärendet handlar om. Ju mer information vi får om serviceärendet – desto bättre kan vi hjälpa dig.

Serviceformulär
T.ex Förnamn.efternamn@gmail.com - OBS - kolla en extra gång. Det smyger sig ganska ofta in ett fel här.
Jag godkänner Wäst Hus & Trädgårds prislista samt villkor och att uppgifterna sparas av Wäst Hus & Trädgård

Läs mer här: www.spabadserviceboras.se/villkor/

Läs mer här: www.spabadserviceboras.se/pris/

Om ni önskar att era uppgifter tas bort - kontakta oss genom att skicka ett mail till info@wasthus.se

Ju mer information, desto bättre kan vi hjälpa dig. T.ex. Märke Modell Storlek Volym Vad är det som behöver bytas/repareras?

Wäst Hus & Trädgård AB

TRANDAREDS RING 3A, 507 61 Borås
070-091 44 12
Spabad reparation Borås